9 Kasım 2015 Pazartesi

NEFRETLE KINIYORUZ...



Değerli sağlık çalışanları ve halkımız...Malesef terör bugün yine boş durmadı.


Şırnak’ın Cizre İlçesinde görevli bir polis panzerine bir grup PKK'lı terörist roketatarlı saldırıda bulunurken,söz konusu roket mermisi Cizre Devlet Hastanesi diyaliz ve morg girişine isabet etmiştir.

Tek tesellimiz bu hain saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmamış olmasıdır. 

32 hastanın gerekli personel desteği sağlanarak Şırnak Devlet Hastanesine nakilleri sağlandığı bilgisi alınmıştır vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.


 Üzülerek belirtmeliyiz ki eli kanlı terör örgütünün hasta ve savunmasız vatandaşlarımız ile sağlık çalışanlarımıza karşı giriştiği bu saldırı ne yazık ki ilk değildir. Bilindiği gibi terör örgütü,07.06.2015 tarihinden sonra özelliklede  Temmuz ayından bu yana tırmanışa geçen saldırılarıyla, tüm halkımızı hedef alarak sağlık çalışanlarımıza, ambulanslarımıza ve hastanelerimize yönelik alçakça saldırına devam etmektedir.

Her yerde ve her koşulda korkmadan ve yılmadan emek sarf eden vefakar ve fedakar sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum

Vatandaşımızın en temel hakkı olan sağlık hizmetinin engellemesine yönelik bu insanlık dışı saldırıyı kınıyor ve bu tür şiddet eylemlerinin halkımızın barış, kardeşlik ve huzur umutlarını azaltmayacaktır. 
Kamuoyuna Duyurulur

Saygılarımla 

Hüseyin AYHAN
Aktif Sağlık-Sen 
Genel Başkanı

Hiç yorum yok:

KAYBOLAN SADECE VEFA DEĞİL