18 Kasım 2015 Çarşamba

SAĞLIK PERSONELİ TAYİN VE YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ

SAĞLIK PERSONELİ TAYİN VE YER DEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ

SAĞLIK PERSONELİ
2015 TEMMUZ DÖNEMİ
TAYİN VE YER DEĞİŞTİRME ŞARTLARI AÇIKLANDI



2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme şartları ve münhal yerler açıklandı.

Sağlık Bakanlığının resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 2015 Yılı Temmuz Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme işlemleri 27.07.2015 Pazartesi günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.


Başvurular; Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.yhgm.saglik.gov.tr ) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak ve münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecek.

Kuraya katılmak isteyenler, PBS üzerinden dolduracakları başvuru formunun çıktısını amirine veya notere onaylatarak T.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Mithatpaşa Cad. No:3 06434 Sıhhiye /ANKARA adresinde olacak şekilde kargo şirketi veya APS ile gönderecek ya da elden teslim edeceklerdir.


Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’ne göre 2015 Yılı Temmuz Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası

27.07.2015 tarihi Pazartesi günü noter huzurunda bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.


Ayrıntılar ve münhal boş kadrolar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri genel Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanmıştır.

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları olan Bakanlık,Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ve Türkiye Kamu Hastaneleri kurumu merkez ve taşra teşkilatında görev yapan sağlık personellerinden ilan tarihi itibari ile çalıştığı ilde ve kurumda 2 yıldır hizmet yapanların başvuru yapabilecektir.


2015 Yılı Temmuz Dönemi Kurum İçi Naklen Atama Kurasına 2014 Haziran ve Eylül Dönemi ve 2015 Ocak dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kuraları sonucu yerleşen personelin bu kuraya başvuruları kabul edilmeyecektir.

2015 Yılı Temmuz Dönemi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası başvuruları Personel Bilgi Sistemi PBS üzerinden yapılmaktadır.


AYRINTILI bilgi için
http://www.yhgm.saglik.gov.tr/belge/1-40256/2015-yili-temmuz-donemi-istege-bagli-iller-arasi-yer-de-.html

http://www.yhgm.saglik.gov.tr/dosya/1-97233/h/2015temmuzilanmetni.pdf


Hiç yorum yok:

KAYBOLAN SADECE VEFA DEĞİL