16 Mayıs 2016 Pazartesi

HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİNDE MAAŞLAR NEDEN YATMADI?

HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANESİNDE MAAŞLAR NEDEN YATMADI?


15.05.2015 Tarihinde yatması gereken maaşlar yatmamıştır. Konu ile ilgili kurum yetkililerine ulaşılmaya çalışılmış lakin hiç bir yetkiliye ulaşılamamıştır.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri bu konuda açıklama yapmaz iken Akbank Hasanpaşa Şubesinden aldığımız  bilgiye göre maaş Cd.sinin bankaya ulaşmadığı bilgisine ulaşılmıştır.Yapılan Banka Promosyon anlaşması gereği bu maaşların banka tarafından yatırılması gerekirken bunun yapılmadığı tesbit edilmiştir..
Maaşın hazneden para gelmediğini söyleyenlere  şunu hatırlatmakta fayda var hazne Sadece Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesinin Parasını yatırmamış her halde diğer kurumlar almış bu ne çelişkidir anlamak mümkün değil.Birileri çalışanlarla dalga geçiyor.iş Ehlinde olmayınca Sürüye Kurt dalarmış misali...Ne diyelim.

Kurumda Maaş Mutemetliğinde ve Döner sermaye biriminde  çalışanların ne iş yaptıklarını merak ediyoruz.

Zamanında düzenlenmeyen perfermans listeleri ve Nöbet Ücret listesi hazırlanıp imzaya sunulamadığı için geçikmeli yatmaktadır.Normal şartlarda her ayın 20 sine kadar yatması gereken diğer ödemlerin bir sonraki ayın 10 una kadar yatmadığı tesb it edilmiştir.
Bu konuda idarenin yazılı açıklamasını sitemize göndermesi halinde yayınlayacağımızı belirtirken hastanede yetkili sendikanın bu konuları görmezden gelmesinide kabul edilebilir bir olgu değildir.Sadece sayım dönemleri için lazım olan üyelerini hatırlayan sendikacılara da ayrıca sorumluluklarının gereklerini yapmalarını talep ediyoruz.

Saygılarımla
Hüseyin AYHAN

Hiç yorum yok:

KAYBOLAN SADECE VEFA DEĞİL